УДЪЛЖЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА АБСТРАКТИ ЗА „НАУКА И МЛАДОСТ 2024“

УДЪЛЖЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА АБСТРАКТИ ЗА „НАУКА И МЛАДОСТ 2024“
Уведомяваме ви, че срокът за подаване на абстракти се удължава до 23.59ч. на 11.02.2024г. Не пропускайте да станете активен участник в конференцията тази пролет!
РЕГИСТРАЦИЯ –> https://asclepius.bg/cnm/registration-bg/
///
EXTENDED DEADLINE FOR ABSTRACTS
We would like to inform you that the abstract deadline for „Science and youth 2024“ is extended until 23.59h on 11.02.2024! Don’t miss your chance for an active participation!
Link to registration –> https://asclepius.bg/cnm/registration-en/

Удължен срок за подаване на пълнотекстовите материали за отпечатване в сборник „Наука и младост 2023“

За първи път изцяло онлайн научна конференция в МУ – Пловдив

Уважаеми колеги, уведомяваме ви, че срокът за подаване на пълнотекстовите материали за отпечатване в сборник „Наука и младост 2023“ се удължава до 14.05.2023. Подробни указания за изготвяне на материалите може да откриете ТУК.

Общо събрание на МНД „Асклепий“

Уважаеми колеги,

От името на УС на МНД „Асклепий“ при МУ – Пловдив имаме честта и удоволствието да Ви поканим на Общо събрание на 31.05.2022, вторник от 15:30ч. Събранието ще се проведе присъствено в Аудитория №3 на Аудиторния комплекс на МУ – Пловдив.

Мандатът на това ръководство изтече, необходимо е да се избере нов председател, както и да се гласуват кандидатури за нови членове на УС. Дневният ред на събранието ще включва 1 основна точка:

1. Избор на нов председател на МНД „Асклепий“, както и избор на членове на УС на МНД „Асклепий“ за следващите 2 години.

ВАЖНО съобщение към всички настоящи членове на Дружеството, както и към всички такива, които биха желали да станат такива – предстои актуализиране на членската база данни! Това означава, че всички желаещи да продължат да бъдат членове или сега да станат такива, ще трябва да се регистрират на сайта asclepius.bg, както това беше правено досега (процедурата изисква въвеждане на две имена, дата на раждане, университет, факултет, контакти, след което се получава одобрение). Ще получите допълнително напомняне, когато базата данни е рестартирана, това ще се случи в рамките на следващите дни и ще се очаква да подновите членството си след това.

При въпроси, оставаме на разположение!
Бъдете здрави и успех!

От Управителен съвет на МНД „Асклепий“